PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Vbulletin Owned Lisans

ELWOOD_qN
01-18-2008, 03:08 AM
Merhaba arkadaslar 1.5 ay once aldıgım lisansımı satıyorum nedeni baska bır projemden dolayı para gerekmesi..Fiyatı 150 ytl..Alan Arkadsa Mailde Verilicektir..Daha Fazla Bilgi İçin msn adresimi eklemeniz yeterlıdır...iyi günler.
[Dip Not] k(Lisansı r10 dan bir arkadsın paypalından almıstım gayet guvenılır bır arkadastan)...

Veya Vbulletin lisansla genel forum kurmak ısteyen olursa forumumu tamamen verebılırım eger hepsını almak ıstersenız(host domaın vblısans) fıyatı 190 ytl dır...Siteyle birliikte almak isteyenler için bilgiler asagıdadır...

Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):190 ytl(sabit fiyat)
Sitenin aylık getirisi:1.5 aylık bir forum adsense henuz 10 gunluk başka bir sistem denemedim.
Sitenin açılış tarihi: Kasım 30
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Forum
Günlük hit sayısı, kaynak link: --------
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle satılıktır.Host Domain Vbulletin owned lisansı
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Vbulletin Owned Lisans (senesinin dolmasına 10.5 ay var)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Vbulletin Owned Ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok

http://img149.imageshack.us/img149/5831/vbulletnownedho3.jpg[/color][/color]