YzGT
08-31-2007, 05:53 PM
Forumunuza Downloads panel oluşturun / Türkçe / CoNDoR 2 Farkı
AÇIKLAMA : Bu eklenti sayesinde forumunuza çok ayrı ve özellikleri olan Downloads panel yapabilirsiniz. İster program ister resim vs istediğiniz şekilde isimde seçenekleri bol olan bir panel açmış olabilirsiniz. Üye gruplarına izin verebilirsiniz. Tamamen tarafımca Türkçeye çevirdim sahibindende izin almadım niye derseniz bir çok yerini editleyerek yenilikler kattım Forumunuza Oldukca şık Downloads bölümü açmış olacaksınız. İsterseniz ayrı bir ftp alarak bütün upload ları o bölümede aktarabilirsiniz
KURULUM : Ekte verdiğim upload Klasörü içerisindeki dosyaları ftp ana dizine atın onlar yerini bulur, ancak downloads ( [ chmod ] 777) yapın
image klasörü içerine katagori belirleyeceğiz linkler için gif resimleri ekleyerek admincpaneldeki yerinden yol gösterin.
Ürünlerinize [ xml ],Plugin sistem -> Yükleyin
Üye Grubu yöneticisinden ''Usergroup'' gidin ve üye gruplarına göre downloads için izin verin..
Temple Editlemesine geçelim
navbar içerisinde arayın
PHP Kodu:
<td class="vbmenu_control"><a href="calendar.php?$session[sessionurl]">$vbphrase[calendar]</a></td>
Altına ekleyin
PHP Kodu:
Forumunuza Downloads Panel Oluşturun / Türkçe / Türkiyede Benden Ilk, Forumunuza Downloads panel oluşturun / Türkçe / Türkiyede benden ilk
--------------------------------------------------------------------------------
Forumunuza Downloads panel oluşturun / Türkçe / joopss farkı
AÇIKLAMA : Bu eklenti sayesinde forumunuza çok ayrı ve özellikleri olan Downloads panel yapabilirsiniz. İster program ister resim vs istediğiniz şekilde isimde seçenekleri bol olan bir panel açmış olabilirsiniz. Üye gruplarına izin verebilirsiniz. Tamamen tarafımca Türkçeye çevirdim sahibindende izin almadım niye derseniz bir çok yerini editleyerek yenilikler kattım Forumunuza Oldukca şık Downloads bölümü açmış olacaksınız. İsterseniz ayrı bir ftp alarak bütün upload ları o bölümede aktarabilirsiniz
KURULUM : Ekte verdiğim upload Klasörü içerisindeki dosyaları ftp ana dizine atın onlar yerini bulur, ancak downloads ( [ chmod ] 777) yapın
image klasörü içerine katagori belirleyeceğiz linkler için gif resimleri ekleyerek admincpaneldeki yerinden yol gösterin.
Üye Grubu yöneticisinden ''Usergroup'' gidin ve üye gruplarına göre downloads için izin verin..
navbar içerisinde arayın
CODE
Alıntı:
<td class="vbmenu_control"><a href="calendar.php?$session[sessionurl]">$vbphrase[calendar]</a></td>
Altına ekleyin
CODE
Alıntı:
<td class="vbmenu_control"><a href="{$vbulletin->options['bburl']}/downloads.php?$session[sessionurl]">$vbphrase[ecdownloads_downloads]</a></td>
MEMBERINFO içerisinde arayın
PHP Kodu:
<fieldset class="fieldset">
<legend>$vbphrase[posts]</legend>
<table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="0">
<tr>
<td>
$vbphrase[total_posts]: <strong>$userinfo[posts]</strong> (<phrase 1="$postsperday">$vbphrase[x_posts_per_day]</phrase>)
</td>
</tr>
<if condition="$vboptions['profilelastpost']">
<tr>
<td>
$vbphrase[last_post]:<br />
<a href="$userinfo[lastposturl]">$userinfo[lastposttitle]</a><br />
$userinfo[lastpostdate] <span class="time">$userinfo[lastposttime]</span>
</td>
</tr>
</if>
<tr>
<td><a href="search.php?$session[sessionurl]do=finduser&u=$userinfo[userid]" rel="nofollow"><phrase 1="$userinfo[username]">$vbphrase[find_all_posts_by_x]</phrase></a></td>
</tr>
<tr>
<td><a href="search.php?$session[sessionurl]do=process&showposts=0&starteronly=1&exactname=1&s earchuser=$userinfo[urlusername]" rel="nofollow"><phrase 1="$userinfo[username]">$vbphrase[find_all_threads_started_by_x]</phrase></a></td>
</tr>
</table>
</fieldset>
Altına Ekleyin
PHP Kodu:
$dmemberinfo
PHP Kodu:
$footer
Altına Ekleyin
PHP Kodu:
$dmemberfiles
postbit_legacy içerisinde arayın
PHP Kodu:
<div>
$vbphrase[posts]: $post[posts]
</div>
Altına Ekleyin
PHP Kodu:
$dmemberinfo
İNDİR (http://www.kolart.org/upload/joops_CoNDoR_2.rar)
navbar içerisinde arayın
PHP Kodu:
Altına ekleyin
PHP Kodu:
Forumunuza Downloads Panel Oluşturun / Türkçe / Türkiyede Benden Ilk, Forumunuza Downloads panel oluşturun / Türkçe / Türkiyede benden ilk
--------------------------------------------------------------------------------
Forumunuza Downloads panel oluşturun / Türkçe / joopss farkı
navbar içerisinde arayın
CODE
Alıntı:
Altına ekleyin
CODE
Alıntı:
<td class="vbmenu_control"><a href="{$vbulletin->options['bburl']}/downloads.php?$session[sessionurl]">$vbphrase[ecdownloads_downloads]</a></td>
PHP Kodu:
<fieldset class="fieldset">
<legend>$vbphrase[posts]</legend>
<table cellpadding="0" cellspacing="$stylevar[formspacer]" border="0">
<tr>
<td>
$vbphrase[total_posts]: <strong>$userinfo[posts]</strong> (<phrase 1="$postsperday">$vbphrase[x_posts_per_day]</phrase>)
</td>
</tr>
<if condition="$vboptions['profilelastpost']">
<tr>
<td>
$vbphrase[last_post]:<br />
<a href="$userinfo[lastposturl]">$userinfo[lastposttitle]</a><br />
$userinfo[lastpostdate] <span class="time">$userinfo[lastposttime]</span>
</td>
</tr>
</if>
<tr>
<td><a href="search.php?$session[sessionurl]do=finduser&u=$userinfo[userid]" rel="nofollow"><phrase 1="$userinfo[username]">$vbphrase[find_all_posts_by_x]</phrase></a></td>
</tr>
<tr>
<td><a href="search.php?$session[sessionurl]do=process&showposts=0&starteronly=1&exactname=1&s earchuser=$userinfo[urlusername]" rel="nofollow"><phrase 1="$userinfo[username]">$vbphrase[find_all_threads_started_by_x]</phrase></a></td>
</tr>
</table>
</fieldset>
Altına Ekleyin
PHP Kodu:
$dmemberinfo
PHP Kodu:
$footer
Altına Ekleyin
PHP Kodu:
$dmemberfiles
postbit_legacy içerisinde arayın
PHP Kodu:
<div>
$vbphrase[posts]: $post[posts]
</div>
Altına Ekleyin
PHP Kodu:
$dmemberinfo
İNDİR (http://www.kolart.org/upload/joops_CoNDoR_2.rar)