PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kesin ve kolay para kazanmak.

mr.ariza
08-31-2007, 01:06 AM
Arkadaşlar bu yöntemi ben uyguluyordum anlatacağım yöntemi uygulayıp para kazanmayanla karşılaşmadım henüz:)

Öncelikle bir adet pr 5 domain alınır, (60$ dan başlayanları bulabilirsiniz)
İngilizce travel , rent a car , healthy konularında bir site kuruyorsunuz içerik hiç önemli değil sağdan soldan kopyalayabilirsiniz. site seo uyumlu bir script üzerine kurulursa faydası olur.
250 sayfalık içeriği topladıktan sonra siteyi google kayıt ettirin bir iki yerden link alın ( toplist , dizin filan) ve sitenin google tarafından indexlenmesini bekleyin , sonrasında geldik en güzel yere;

forums.digitalpoint.com 'da link satışı bölümüne bir konu açın ve sitenizden link satışına başlayın 20 ila 30 dolar derseniz çok hızlı satılacaktır. tadında bırakıp 40 tane link satsanız 30 x 40 =1200$ temiz :D

Tüm işlemleri ben 2 hafta gibi bir sürede yapıyorum. Fena para değil yapabilen için .

Unutmadan sitenizin tamamının ingilizce olması gerek.

saygılar.

WmAdmin
08-31-2007, 04:30 AM
gerçekten güzel bilgiler olmuş. sponsorlarla çalışmaktansa en güzeli bu olsa gerek. tebrik ederim.

mr.ariza
08-31-2007, 05:06 AM
Arkadaşlar yöntem üzerinde yardıma ihtiyacınız olursa yada yapamadığınız herhangi bişi yardımcı olayım.

DreadfuL
09-01-2007, 10:07 PM
R10ndan Calmsin Emİrxİn Soyledİgİ Yontem Ayip Ama

mr.ariza
09-02-2007, 12:10 AM
Arkadaşım çalmışsın yanlış bir kelime lütfen bu yöntem emirix tarafından açıklanmadan önce emin ol binlerce insan bu yöntemi kullanıyordu bende 2 yıldır bu yöntemi kullanıyorum ama bu yöntemin mucidi emirix dersen walla kusura bakmasın bilmiyordum. Bende link satışını yıllardır var sanıyordum garip. bir olaydan senin geç haberdar olman o olayın yeni olduğu anlamına gelmez şuanda neredeyse eskimiş bir yöntem bu ve google da iyi arama yaparsan 4 yıl önceki bazı forum kayıtlarında da kabaca tarifi geçer (ki ben bu şekilde öğrendim). yani insanlara hırsız demeden önce biraz dikkatli olmak lazım emirix nereden öğrenmiş acaba ve dikkat edersen oda bu işten ekmek yiyen bir çok kişi olduğunu biliyor yazısını bir daha oku bu yöntem hiç kimsenin tekelinde bir yöntem değil. saygılar . Kırmak istemedim umarım yanlış anlaşılma düzelmiştir.

DreadfuL
09-04-2007, 09:16 PM
Mr. Ariza Burasi Click Başına Para Verenlerin Tanıldıgın Kategori Uygun Yere Taşınıyor