PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : www.katreklam.com

Murat CeM
08-14-2007, 05:16 PM
http://www.katreklam.com/img/logo.gif

Ödeme Seçenekleri
Ödemelerinizi banka havalesi ve paypal olarak alabilirsiniz. İki ödeme tipinde de herhangi bir gelir kesintisi yaşanmamaktadır. Ödemelerinizi değerlendirmeniz için farklı alternatiflerimizde mevcuttur. Örneğin, bu sistemden kazandığınız miktarla eş değer olarak reklam verebilir, sitelerinizi barındırmak için hosting veya server satın alabilirsiniz. Böylece sitenizden reklam yayınlayarak kazanmış olduğunuz elde edeceğiniz net gelire eşit olur.

Reklam İstatistikleri
İstatistikleriniz eklediğini her site için günlük olarak gösterilir gün sonunda toplanarak ödenmemiş miktar bölümüne aktarılır ve ay sonunda minumum ödeme seviyesine ulaşmanız durumunda belirttiğiniz banka veya paypal hesabınıza ödeme yapılır. Her ay için hesabınızı etkileyen bütün haraketleri görebileceğiniz bir rapor alanı oluşturulur. Raporlar hiç bir şekilde silinmemektedir. Sisteme katılımınızdan itibaren bütün raporlarınıza ulaşabilirsiniz.

Reklam Yönetimi Yenilendi
Esnek reklam ekleme seçeneklerimiz ile hızlı bir şekilde reklam kodu hazırlar ve yayınlarsınız. Eğer her hangi bir kategorideki reklamları yayınlamak istemiyorsanız bu kategorileri seçerek sitenizde gösterilmesi gereken o kategoriye dahil olan bütün reklamları tek bir seçenek ile iptal edebilirsiniz. Bu kategorisel iptal etme işlemiş henüz geliştirilme aşamasındadır. Sisteme eklenen reklamlar otomatik olarak 1 dakika içerisinde kendiliğinden ait olduğu kategoriye bağlanır sistemin reklam kategorisini tespit edemediği durumlarda ise bu rapor olarak sistem yöneticilerimize ulaştırılır. Kategori manual olarak belirlenir. Yani istemediğiniz kategorideki reklamlar çok kısa bir süre (1-10 dakika) sitenizde görülebilir.

www.katreklam.com

bu sponsordanda bi çok kez ödeme aldım. güvenilir bi sponsordur. tıklama başına 23 krş ila 30 krş arasında rakamlar vermektedir. adult sitelerde reklam yayınlanması doğal olarak yasaktır. ve mp3 sitelerinin zorunlu tıklama olan sayfalarında kullanmak yasaktır.

WmAdmin
08-14-2007, 06:04 PM
Teşekkür ederim ayrıntılı bilgiler verdiğin için, konuyu sabitliyorum. Katreklam hakkındaki tüm yorumlarınızı bu başlık altında yaparsınız. Saygılar.

Ciklet
10-30-2007, 09:02 AM
1 sitemde var öylesine koydum açıkcası ama bakalım hoşuma giderse bırakabilirim