PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : plesk panel Phpmyadmin den database indiremiyorum.

siyah.kin
03-16-2008, 02:32 AM
yeni vps aldım. eski kullandığım vps de 3 hesap var. benim hesabımdaki sitelerden phpmyadmine girip databaseleri indirdiğimde içi boş çıkıyor. bende diğer yol olarak ssh ile indirdim. bu seferde yeni aldığım vps ye ssh den yüklediğimde null hatası veriyor. ne yapıcam bilmiyorum. bir yardım etseniz. ?

ikiside linuxte. eski kullandığım 8.3.0 yeni kullandığım plesk 8.1.0. diğer hesaptaki sitelerde bu sorunu yaşamıyorum. sadece benim hesabımdaki sitelerden databaseleri indiremiyorum.

http://img522.imageshack.us/img522/3876/aaaaia9.gif

WmAdmin
03-16-2008, 01:24 PM
yukarıda herşeyi seçip sanırım git diye tıklıyorsun. öyle olmıyacak. enranın en altında "Dosya olarak kaydet" şeçeneğini şeçip Git butonuna bastığın zaman veritabanınızı Text olarak kaydedecektir. Sıkıştırma: bölümündende ister ziplenmiş ister gzip olarak kayıt edilmesini seçebilirsiniz.

siyah.kin
03-16-2008, 02:55 PM
hayır herşeyi denedim indirilen dosya boş çıkıyor.
ssh ile bağlanıp ordan indirdim. o zamanda diğer host kabul etmiyor. null hatası veriyor. hemde tr hatası :) ne yapıcam bilmiyorum bekliyorum.

WmAdmin
03-17-2008, 01:54 AM
ssh den indirdiğin slq'u bigdump.php ile yükledinmi peki hiç?